Onze aanpak en belofte

Onze aanpak

Echte meerwaarde begint met een gedegen kennis van de opdrachtgever. Daarom luisteren we goed naar u en willen we precies weten wat u en uw medewerkers belangrijk vinden. Zo houden we regelmatig enquêtes in uw organisatie, bezoeken we uw locatie en zorgen we voor een optimaal accountmanagement. Dit stelt ons in staat om oplossingen op maat te ontwikkelen en direct in actie te komen als de situatie verandert.

Aan de hand van marktanalyses en klantinzichten kunnen we snel reageren op de nieuwste trends en wereldwijde best practices. Op die manier kunnen we ons serviceaanbod voortdurend verder ontwikkelen en verbeteren.

WAT WE BELOVEN

We hebben een uitgebreid aanbod van formats en producten. Daardoor kunnen we u altijd optimaal van dienst zijn. We kijken met een open blik naar onze opdrachtgevers en geven advies op basis van wat zij, hun medewerkers en hun klanten belangrijk vinden. Daarbij kunt u kiezen uit uiteenlopende diensten, van moderne bedrijfsrestaurants en stijlvolle koffiebars tot meeneem-buffetten, delicatessen en retail-outlets. Eurest heeft een oplossing voor elke locatie en voor elke smaak.

Ethische Code

Om alle werknemers te helpen begrijpen welke rol ze spelen bij het beschermen en opbouwen van onze reputatie, hebben we de Ethische Code van Compass Group ontwikkeld. In deze Ethische Code worden de heldere regels uiteengezet die we van al onze mensen verwachten met betrekking tot het omgaan met collega's en mensen van buiten het bedrijf, zoals klanten, leveranciers, aandeelhouders en andere belanghebbenden.

Gedragscode

Als wereldwijd marktleider in food- en support services, hebben we de hoogste normen opgesteld voor de kwaliteit van de service die we bieden en voor de manier waarop we ons bedrijf leiden. De Gedragscode zet uiteen hoe wij op een eerlijke manier zaken willen doen: door iedereen – klanten, collega’s, investeerders, leveranciers en onderaannemers, maar ook de gemeenschap als geheel – eerlijk, integer en respectvol te behandelen.

Verantwoordelijk marktgedrag

De Code Verantwoordelijk Marktgedrag past volledig binnen de missie, visie en waarden en leidende beginselen die wereldwijd voor Compass Group gelden. In de beleidsverklaring geven wij uiteen hoe wij invulling geven aan deze code.