We zijn uniek en onze opdrachtgevers weten dat

Kwaliteit die klopt

De relatie met onze opdrachtgever is altijd gebaseerd op wederzijds vertrouwen en integriteit. Allebei hebben we er belang bij dat de kosten laag blijven en dat onze activiteiten zo efficiënt mogelijk verlopen. Juist daarom is samenwerking zo belangrijk.

Samen met u ontwikkelen we een efficiënte toeleveringsketen en zorgen we voor een optimale personeelsinzet. Omdat we gebruik kunnen maken van de facilitaire diensten van ons zusterbedrijf Eurest Services, kunt u er zeker van zijn dat alles op rolletjes loopt.

We nemen onze verantwoordelijkheden serieus
In al onze activiteiten streven we naar duurzaamheid, ethisch verantwoord en milieubewust ondernemen en een uitstekende productkwaliteit.

Innovatie
Onze ontwikkelingsteams en koks zijn altijd op zoek naar nieuwe concepten en ideeën. Die worden vervolgens uitgebreid getest en direct daarna beschikbaar gesteld. Zo kunt u altijd rekenen op moderne, toonaangevende gerechten.

Gezondheid en veiligheid
We zijn ons er terdege van bewust dat niets belangrijker is dan de gezondheid en veiligheid van uw en onze mensen. Daarom verzorgen we opleidingen, hanteren we strikte procedures en letten we altijd op het milieu. Zo garanderen we dat de regelgeving wordt nageleefd en ontwikkelen we een gezonde cultuur waarin mensen veilig kunnen werken.

Steeds beter
Elke dag opnieuw luisteren we naar u en vragen we ons af: wat kan nog beter? We willen goed begrijpen wat uw wensen zijn, zodat we de door u gewenste diensten kunnen leveren voor de prijs die u voor ogen heeft. Een gedegen kennis van uw organisatie is daarvoor onontbeerlijk. Op basis van die kennis zorgen we voor een efficiënte toeleveringsketen, een passend personeelsbeheer en een optimale verkoop. Bovendien kunnen we gebruikmaken van uiteenlopende support services van ons zusterbedrijf Eurest Services, zoals onderhoud, schoonmaak en beveiliging.