Veiligheid

Veiligheid

WE BIEDEN MODERNE E-LEARNING-PROGRAMMA’S VOOR HSE EN STIMULEREN EEN GEZONDE HSE-CULTUUR. ONZE MEDEWERKERS WETEN DUS WAT HET BETEKENT OM DAADWERKELIJK VEILIG TE WERKEN. DAARBIJ GAAN WE VERDER DAN HET OPVOLGEN VAN VOORSCHRIFTEN EN PROCEDURES.

Veiligheid

HSE begint bij ons met een systematische aanpak van de bedrijfsprocessen.
Alle HSE-systemen en geïmplementeerde processen worden gedocumenteerd en voortdurend gecontroleerd. Zo verbeteren we ons gedrag in elk onderdeel van de organisatie en werken we dagelijks aan een betere cultuur op het gebied van gezondheid en veiligheid.

Onze heldere regels en procedures worden duidelijk gecommuniceerd en zorgvuldig nageleefd. Zo garanderen we dat onze dienstverlening niet alleen correct is, maar ook aansluit bij de wettelijke verplichtingen.

Al onze locaties zijn volledig gecertificeerd met ISO 9001 (kwaliteitsbeheer) en ISO 14001 (milieubeheer). Een groot deel van de organisatie draagt bovendien het OHSAS 18001-certificaat van veiligheid.

Onze uitgebreide auditprogramma’s en ontwikkelingsystemen zijn volledig geïntegreerd in ons dagelijks werk. Zo garanderen we een optimale naleving en stimuleren we positief gedrag.

Veiligheid green times

Wat betekent dit voor u?

Omdat HSE bij ons de hoogste prioriteit heeft, weet u dat het goed zit met de kwaliteit en de herkomst van onze producten. En ook dat de gezondheid en veiligheid van onze medewerkers en gasten altijd voorop staat.

Onze benadering van gezondheid en veiligheid gaat verder dan het klakkeloos opvolgen van schriftelijke instructies. Het is een essentieel onderdeel van onze bedrijfscultuur, gericht op daadwerkelijke gedragsveranderingen. Al onze medewerkers zetten zich vol overtuiging in om daar een positieve bijdrage aan te leveren.