Cooking Boiled Egg

ONZE FOODSERVICE-OPLOSSINGEN: ALTIJD MAATWERK.

Eerst willen we weten wat u belangrijk vindt en wat de wensen van u en uw mensen zijn. Vervolgens kiezen we voor een oplossing op maat, die aansluit bij uw budget en de behoeften van uw organisatie.

Voeding

Het is belangrijk dat we tijdens drukke bezigheden regelmatig onze energie aanvullen met goed eten.

Onze gerechten zijn met veel liefde en op een duurzame manier bereid. Zo worden het ontbijt, de lunch en het avondeten momenten om naar uit te kijken.

Ontsnap met uw collega’s en vrienden even aan de dagelijkse beslommeringen en geniet samen van heerlijke en gezonde gerechten.

Voeding

Know Your Food

Gezonde medewerkers, een gezonde organisatie

ALS CATERAAR DENKEN WE MET U MEE EN DELEN WE DE VERANTWOORDELIJKHEID VOOR UW MEDEWERKERS - ONZE GASTEN. WANT MEDEWERKERS MET EEN GEZONDERE LEVENSSTIJL HEBBEN MEER ENERGIE EN PRESTEREN BETER.

Onze gezondheid en vitaliteit worden voor een groot deel bepaald door de kwaliteit van de voeding. Het is belangrijk dat je weet wat je eet. Daarom presenteren we met trots ons gezondheidsprogramma Know Your Food.

Met dit programma willen we onze gasten aansporen om gezonder te leven. Dat doen we onder meer aan de hand van informatieborden met maandelijks wisselende flyers over. De ene flyer geeft informatie over een seizoensgroente met bijpassende recepten, de ander is educatief – bedoeld om een gezonde levensstijl te stimuleren.

We maken onze gasten bewust van hun eetgedrag door op de productkaartjes van alle gerechten de voedingswaarden (oftewel de referentie-inname) te vermelden. Zo weten ze wat ze eten.

Elk jaar gezonder
Jaarlijks maken we onze gerechten in elke productgroep op verschillende punten nog gezonder. Bijvoorbeeld door meer vezels en minder zout, calorieën of vet te gebruiken. Zo eten uw medewerkers elk jaar een beetje gezonder, zonder dat ze het zelf merken.

Daarnaast maken we zoveel mogelijk gebruik van duurzame seizoenproducten, die alleen worden bewerkt als het niet anders kan. Ook beperken we toevoegingen als E-nummers tot het absolute minimum.

Meten is weten
De uitwerking van ons gezondheidsprogramma wordt regelmatig onderzocht. Zo houden we voor de start van het Know Your Food-programma op elke locatie een enquête, die jaarlijks wordt herhaald. Daardoor weten we dat Know Your Food daadwerkelijk een positieve invloed heeft en dat onze gasten steeds bewuster, gezonder en duurzamer eten. Dit wordt ook aangetoond door onze registratie van de verkochte gerechten.

Dag, middagdip!
De juiste combinatie van voedingsmiddelen zorgt niet alleen voor een optimale opname van alle vitamines, maar ook voor een meer geleidelijke vertering. Daardoor heb je minder last van een middagdip, wat de productiviteit op kantoor ten goede komt. Bij de samenstelling van onze gerechten houden we rekening met deze optimale combinatie.

Altijd in ontwikkeling
Know Your Food is voortdurend in ontwikkeling. Samen met onze voedingsdeskundigen houden we het programma actueel op basis van de nieuwste trends en ontwikkelingen op het gebied van smaak, gezondheid en creativiteit. Bovendien werken we alleen samen met aanbieders die onze visie delen en overleggen we met onze leveranciers over de innovatie van hun producten. Zo kan ons Product Development-team steeds gezondere recepten en concepten ontwikkelen, zonder dat dit ten koste gaat van de smaak.

We bieden Know Your Food aan in verschillende pakketten, afgestemd op de grootte van de organisatie. Het programma is zowel in het Nederlands als in het Engels beschikbaar.

Wilt u meer informatie over Know Your Food? Stuur dan een e-mail naar kyf@compass-group.nl.

Know Your Food

Variatie

U KENT HET GEZEGDE: VERANDERING VAN SPIJS DOET ETEN. BOVENDIEN IS VARIËREN EEN STUK GEZONDER. OMDAT WE BIJNA EEN DERDE DEEL VAN ONS LEVEN OP HET WERK DOORBRENGEN, IS HET BELANGRIJK DAT WE OOK DAAR GEVARIEERD ETEN.

Traditioneel houden veel Nederlanders het tijdens de lunch bij een boterham en een glas melk. Toch is het belangrijk om ook tussen de middag gevarieerd te eten. Daarom bieden we elke dag weer een ander menu, met gerechten uit de Nederlandse en de internationale keuken, seizoensproducten, afgewogen porties en smaakvolle meeneemmaaltijden. We houden alle trends bij, verliezen nooit de gezondheid uit het oog en zijn voortdurend op zoek naar nieuwe smaken en ingrediënten.

Variety

Maatwerk

WE HEBBEN MEER DAN VEERTIG JAAR ERVARING EN WETEN DAT HET VOORAL GAAT OM WAT U BELANGRIJK VINDT. DAAROM NEMEN WE UITGEBREID DE TIJD OM UW WENSEN TE INVENTARISEREN EN OM ZO EEN OPLOSSING OP MAAT SAMEN TE STELLEN.

Elke organisatie is anders en heeft haar eigen behoeften en wensen. Daarom kan elke opdrachtgever zijn eigen keuzes maken uit ons uitgebreide centrale assortiment. Zorgvuldig samengesteld op basis van onze expertise op het gebied van voeding. Zo is uw restaurant afgestemd op de specifieke behoeften van u en onze gasten.

We zijn er trots op dat we de ochtend-, middag- en avondmaaltijden mogen verzorgen voor medewerkers in heel Nederland. We doen ons best om hen de beste gerechten voor te zetten, voor welke foodservice-oplossing de opdrachtgever ook kiest.

Bij elk bedrijf inventariseren we welke faciliteiten we tot onze beschikking hebben. Op basis daarvan stellen we een activiteitenplan op dat aansluit bij de wensen van vandaag en de planning van morgen. U kunt er dus altijd van op aan dat we onze beloften nakomen.

Maatwerk

Seasonables

EUREST GEBRUIKT ZOVEEL MOGELIJK VERSE PRODUCTEN, LIEFST UIT NEDERLAND. WANT SEIZOENSPRODUCTEN UIT EIGEN LAND ZIJN NIET ALLEEN VERSER, MAAR OOK BETER VOOR HET MILIEU.

Producten van het seizoen noemen we ‘seasonables’. Maandelijks promoten we seizoensgroenten en -vruchten door middel van een poster en een flyer. Ook voegen we speciale seasonable-recepten toe aan de menu’s.

Seizoensgroenten en -vruchten hebben van zichzelf meer smaak. Daardoor is de bereiding eenvoudiger en hoeven er minder smaakversterkers aan te worden toegevoegd. Ook worden er voor de teelt minder bestrijdingsmiddelen gebruikt en zijn de gewassen vaak in Nederland verbouwd. Dit zorgt voor lagere transportkosten en een verminderde CO²-uitstoot.

Eurest kiest zoveel mogelijk voor seizoensproducten. Uit milieuoogpunt, maar ook omdat ze gewoon lekkerder zijn. Smakelijk, gezond en duurzaam: dat is waar we voor staan.

Seasonables