Eggs

Vanaf ons eerste contact zijn we duidelijk over de kosten. In open en eerlijke gesprekken schetsen we de voordelen van onze samenwerking, nu en op de lange termijn.

Transparantie en optimale prestaties

WE BASEREN ONZE KOSTENMODELLEN VOOR DE BEST MOGELIJKE SERVICE OP EEN EERLIJKE PRIJS, OP BASIS VAN INTEGRITEIT EN WEDERZIJDS VERTROUWEN.

We willen ons werk goed doen, elke dag opnieuw. Daar betaalt u ons natuurlijk voor. Maar de wil om uit te blinken zit ook gewoon in onze genen.

Vanaf de eerste dag van onze samenwerking meten, controleren en beoordelen we voortdurend of onze prestaties nog aansluiten bij de overeengekomen serviceniveaus. Zo weten we precies wat goed gaat, maar ook wat anders en beter moet. De resultaten van onze onderzoeksprogramma’s delen we uiteraard met u. Deze open en eerlijke benadering is de basis van onze relaties.

Ons salesteam luistert goed naar u, zodat we weten wat uw behoeften zijn en welk budget u daarvoor wilt reserveren. Op basis daarvan stellen we een helder kostenoverzicht voor u samen, zonder verborgen kosten en vervelende verrassingen achteraf. Zo weet u zeker dat u de beste dienstverlening krijgt voor een juiste prijs.

Transparantie en optimale prestaties

Constante kwaliteit

OMDAT WE VOORTDUREND DE VINGER AAN DE POLS HOUDEN, KUNNEN WE GEDURENDE DE GEHELE LOOPTIJD VAN HET CONTRACT EEN OPTIMALE SERVICE LEVEREN.

U vraagt constante prestaties van uw medewerkers en dat mag u ook van ons verwachten. We doen er dan ook alles aan om u elke dag opnieuw optimaal van dienst te zijn. Door het aanbieden van gevarieerde menu’s met verse producten en een lokaal tintje, maar ook door een vriendelijke en efficiënte service.

Constante kwaliteit citroen aardbei

Onze ervaring

ONZE ERVARING IS EEN MEERWAARDE VOOR ELKE NIEUWE RELATIE. OMDAT WE WETEN WAT ER SPEELT IN ONS EIGEN VAK, MAAR OOK OMDAT WE OPRECHT GEÏNTERESSEERD ZIJN IN DE ORGANISATIE VAN ONZE OPDRACHTGEVERS.

Het gaat om verbinding met uw organisatie, om te achterhalen wat uw specifieke behoeften zijn. Dat is onze tweede natuur, omdat we door de jaren heen al in vergelijkbare constructies hebben samengewerkt. Daarbij hebben we geleerd van onze successen, maar ook van fouten. Je kunt nu eenmaal geen omelet bakken zonder een eitje te breken.

Een volledige standaard oplossing bestaat voor ons niet, maar we maken wel gebruik van al die ervaringen om op een creatieve, innovatieve en efficiënte manier te voldoen aan uw behoeften. Daarom krijgt u met Eurest meer waar voor uw geld. Elke dag weer.

Onze ervaring