Duurzaamheid

“Put your money where your mouth is.” Dat verwoordt voor ons als cateraar misschien wel het beste hoe we denken over maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Eko en duurzaamheid

Omdat we niet alleen denken, maar vooral ook doen. Bijvoorbeeld door het aanbieden van gezonde en duurzame producten en door mensen met minder kansen op de arbeidsmarkt bij ons te laten werken en te groeien. Met onze vijf MVO-pijlers (onze mensen, inkoop, welzijn, milieu en samenleving) voegen we de daad bij het woord.

We hebben de afgelopen jaren al veel gedaan op het vlak van duurzaamheid. Zo werken we samen met lokale leveranciers, gebruiken we microvezeldoekjes bij de schoonmaak en zijn we milieubewust bij transport. Ook bij de inkoop van vlees en vis staat duurzaamheid steeds meer voorop. Wat vijf jaar geleden niet voor mogelijk werd gehouden, gebeurt nu. En bouwen we in de toekomst verder uit. Lees in deze brochure onze ambitie en verantwoordelijkheid.

Bedrijven ontwikkelen steeds meer initiatieven om het milieu te ontzien. Dat zal in uw organisatie niet anders zijn. Ook wij streven ernaar om de CO2-uitstoot terug te dringen. Dat doen we onder meer door het transport te beperken, vervuiling te voorkomen, afval op de juiste manier te verwerken en zuinig om te gaan met energie.

In 2015 zijn we een samenwerking gestart met Made Blue. Made Blue realiseert in samenwerking met bedrijven schoon drinkwater in ontwikkelingslanden. Voor elk drankje wat je bij ons consumeert, drinken er 2 mensen mee. Meer weten over deze samenwerking? Bekijk het filmpje of kijk op de website van Made Blue.

Local Presence - Handpicked Tomatoes

VOOR EEN GEZONDE EN DUURZAME LEVENSSTIJL

Als onderdeel van Compass Group PLC, wereldwijd marktleider in food- en support-services, hebben we een verantwoordelijkheid naar de wereld om ons heen. We willen dan ook elke dag een positieve bijdrage leveren aan een gezonde en duurzame levensstijl van onze gasten en medewerkers. Daarom is maatschappelijk verantwoord ondernemen onderdeel van onze strategie voor duurzame groei.