Verse groenten

Eurest is een mondiale organisatie met een sterke lokale inslag. Zo snijdt het mes aan twee kanten: u profiteert van de voordelen van onze grootschaligheid, maar kunt tegelijkertijd rekenen op lokale maatoplossingen en een persoonlijke benadering.

Overal aanwezig

WE BESCHIKKEN OVER EEN OMVANGRIJK LANDELIJK NETWERK VAN LEVERANCIERS EN DISTRIBUTEURS. DAAROM ZIJN WE ALTIJD BIJ U IN DE BUURT, WAAR U OOK BENT GEVESTIGD.

Dankzij onze soepele logistieke organisatie kunnen we snel reageren, bijvoorbeeld als de vraag verandert of in het geval van leveringsproblemen bij een leverancier. Het maakt Eurest tot een betrouwbare partner die altijd op een efficiënte manier in uw foodservice-behoeften voorziet.

Dankzij onze sterke positie en grootschaligheid kan ons inkoopteam de beste food- en nonfood-producten inkopen voor de scherpste prijs. Onze eersteklas toeleveringsketen en logistieke ervaring zorgen vervolgens voor een snelle levering.

Transport

Duurzame logistiek

HOEWEL WE WERELDWIJD ACTIEF ZIJN, IS ONZE LOGISTIEK LOKAAL GEORGANISEERD. DAARDOOR KUNNEN WE ONZE VERSE PRODUCTEN SNEL AAN U LEVEREN EN HOEVEN WE MINDER KILOMETERS TE MAKEN. ZO BESPAREN WE BRANDSTOF EN VERMINDEREN WE DE CO²-UITSTOOT.

We hebben ons ten doel gesteld om binnen onze branche toonaangevend te zijn wat betreft de vermindering van de CO²-uitstoot. Zo maken we gebruik van milieuvriendelijke voertuigen die ook nog eens zo efficiënt mogelijk worden geladen. Op die manier besparen we op vrachtwagenkilometers en ontzien we het milieu nog meer.

Groen ondernemen betekent ook dat we zoveel mogelijk duurzame voedingsproducten en ingrediënten gebruiken om te voldoen aan de uiteenlopende behoeften van onze opdrachtgevers.

Duurzame logistiek

Gevarieerd portfolio

WE LEVEREN DIENSTEN AAN UITEENLOPENDE OPDRACHTGEVERS, VAN KLEINE BEDRIJVEN TOT GROTE FABRIEKEN. BOVENDIEN ZIJN WE ACTIEF IN BRANCHES ZOALS DE DETAILHANDEL, DE INDUSTRIE, ENERGIEMAATSCHAPPIJEN, DE FARMACEUTISCHE INDUSTRIE, ONDERWIJS, OVERHEID EN DE FINANCIËLE DIENSTVERLENING.

Met diverse flexibele formats en foodservices bieden we de ideale cateringoplossing voor elke werkomgeving, van exclusieve restaurants en stijlvolle koffieshops tot lunchrooms en retail-outlets.

Omdat we deel uitmaken van een wereldwijde cateringorganisatie, hebben we ervaring met bedrijven van vrijwel elke omvang, vorm en soort.

Voor alle opdrachtgevers hanteren we daarbij hetzelfde principe: wereldwijde inkoopkracht, lokale service.

Gevarieerd portfolio