Change Language
Nieuws - Eurest Food
going
blijf op de hoogte van het laatste nieuws

Blijf op de hoogte van
het laatste nieuws

Provincie Utrecht kiest voor Eurest

Eurest| oktober 2017

Provinciehuis Utrecht

“De doelstelling voor de nieuwe vergaderlunchvoorziening was vers, gezond, gevarieerd en met minimale derving. Met het no-waste-concept van Eurest maken we dit waar.” Lees meer

#28 - Van de kook

Eurest| oktober 2017

Hans Gijsen, product developer

Vorige week mocht ik de Chef of the Year kookwedstijd bijwonen. In deze wedstrijd streden de beste chefs van Compass Group in het Verengd Koninkrijk tegen elkaar. Lees meer

Community - Meer dan een werkplek

Eurest| september 2017

Collin community manager

Vertrouwen en een goede band tussen werknemers zijn volgens de Nederlandse werknemer de belangrijkste factoren voor een goede werksfeer en komt dus ten goede aan het bedrijfsresultaat. Lees meer

Connecting people through food

Eurest| september 2017

Envision

Eurest is er van overtuigd dat het samenbrengen van de juiste ingrediënten leidt tot een omgeving waar mensen graag verblijven en een topprestatie kunnen neerzetten. Lees meer

#27 - Buitenbeentjes

Eurest| september 2017

Hans Gijsen - Product developer

Al het groente en fruit lag kaarsrecht netjes naast elkaar. Elke groente- en fruitsoort had exact dezelfde afmeting en dezelfde kleur. Alles lag zij aan zij naast elkaar in glimmende kratten. Lees meer

Gezond lunchen bij Tata Steel

Eurest| augustus 2017

tata Steel

Bij Tata Steel in IJmuiden wordt sinds begin van dit jaar in de bedrijfsrestaurants meer aandacht besteed aan gezond eten en drinken. Lees meer

#26 - Sharing

Eurest| juli 2017

Hans Gijsen - product developer

Het hoogtepunt van mijn vakantie vroeger was de thuiskomst. Als kleine jongen verheugde ik me dan namelijk op een bezoek aan de plaatselijke Chinees. Lees meer

#25 - Sfeer

Eurest| juni 2017

Hans, productdeveloper

Ik zag veel enthousiaste restaurateurs en ondernemers van kleine bedrijfjes met veel passie hun producten aanprijzen. Lees meer

#24 - Vet lekker

Eurest| april 2017

Hans Gijsen, productdeveloper

Er zijn de afgelopen tijd opvallend veel artikelen verschenen over margarine. Dit plantaardige goedje voor op brood of in de koekenpan, is ons jarenlang voorgeschoteld als het gezonde alternatief voor de “veel te vette” roomboter. Lees meer

#23 - Aardappeleters

Eurest| maart 2017

Hans Gijsen Productmanager

Ik ben opgegroeid in een weinig culinaire familie. Mijn dagelijkse maaltijd bestond, in de twintig jaar dat ik thuis woonde, uit aardappelen, groente en vlees. Lees meer

Onderzoeksresultaten Eating at Work

Eurest| februari 2017

Nederlandse werknemers zijn helden

Eurest heeft een Europees onderzoek uitgevoerd omtrent Eating at work. Dit onderzoek is in samenwerking met TNS uitgezet onder 7.900 werknemers in tien Europese landen. Bekijk in deze video de meest interessante onderzoeksresultaten. Lees meer

#22 - Soep

Eurest| januari 2017

Hans productdeveloper

Een van de oudste gerechten ter wereld is misschien wel soep. In de Bijbel wordt er al over geschreven en is het de linzensoep die in het Oude Testament wordt genoemd. Lees meer

Politieacademie kiest voor Eurest

Eurest| januari 2017

Workplace wellbeing

Eurest is aangesteld als cateraar voor de Politieacademie op acht vestigingen door het hele land. Op de locaties wordt gewerkt volgens het Workplace Wellbeing concept. Lees meer

#21 - Goede voornemens

Eurest| december 2016

Hans Gijsen productdeveloper

Het is de tijd van het jaar om de balans op te maken. Voor veel mensen gebeurt dat op de weegschaal. Lees meer

#20 - Winterdip

Eurest| november 2016

Hans Gijsen productdeveloper

De dagen worden korter, de nachten worden langer, dus ga je in het donker naar je werk en in het donker weer naar huis. We moeten deze tijd ontberingen doorstaan. Lees meer

#19 - Broodnodig

Eurest| oktober 2016

Hans Gijsen, productdeveloper

Tegenwoordig heeft ons ‘dagelijks brood’ een vaste waarde en speelt het de hoofdrol bij lunch en ontbijt. Hoelang deze rolverdeling nog zo blijft is onduidelijk, want de hoofdrolspeler heeft het moeilijk. Lees meer

#18 - Ontbijt

Eurest| september 2016

Hans productdeveloper

Toen ik nog thuis woonde en elke dag op de fiets naar school ging, startte ik mijn dag met twee bruine boterhammen met jam en kaas. Zes jaar lang stonden die twee kleffe boterhammen klaar om de ochtend door te komen. Lees meer

#17 - Vis

Eurest| augustus 2016

Hans Gijsen - productmanager

Niet alleen schaal- en schelpdieren, maar alle vis is gezond en dan vooral voor onze hersenen. Lees meer

#16 - Vakantievoer

Eurest| juli 2016

Hans product developer

De vakanties zijn begonnen en we steken weer massaal de grens over om een paar weken te genieten. Ik hoop op culinaire ontdekkingen en laat mijn smaakpapillen graag nieuwe ervaringen opdoen. Lees meer

Verantwoorde catering bij Rabobank

Eurest| juli 2016

vegetables

In 2015 hebben Rabobank en Eurest de koppen bij elkaar gestoken en zijn aan de slag gegaan met een vernieuwende integrale aanpak voor verantwoorde catering. Lees meer

Studenten positief over cateraar Eurest

Eurest| juni 2016

campus

Studenten van de Avans Hogeschool, De Haagse Hogeschool, Hogeschool Leiden, Hogeschool van Amsterdam, Hanzehogeschool en NHTV hebben rapportcijfers uitgedeeld aan Eurest, cateraar op deze scholen Lees meer

#15 - Zoethouder

Eurest| juni 2016

Hans, Product developer

De oplettende televisiekijker zal het niet ontgaan zijn, de afgelopen weken heb je veel food-docu’s kunnen bekijken op NPO3. Het zijn de foodweken en er is veel aandacht voor herkomst, productie en gebruik van voedsel. Lees meer

#14 - Foodtrucks

Eurest| mei 2016

Hans Gijsen, productmanager

Al eerder beschreef ik in mijn column mijn verbazing over de culinaire veranderingen die in ons land plaatsvinden. Nu het zomerseizoen nadert, komt die verbazing weer terug als ik zie hoeveel ’foodfestivals’ er plaatsvinden. Lees meer

#13 - Gewoon tomaat

Eurest| april 2016

Hans Gijsen, productmanager Eurest Food

Ik vroeg me af: wat is nu beter, tomaten telen op de volle grond of in moderne kassen op glaswol aan draadjes? Lees meer

#12- Het nieuwe eten

Eurest| maart 2016

Hans Gijsen, Eurest productontwikkelaar

Wat er gebeurt in de maatschappij en de invloed van buitenaf, zoals de samenstelling van de bevolking van een land, vertaalt zich in hoe consumenten zich gedragen. Lees meer

#11 - Bijzonder bio

Eurest| februari 2016

Hans Gijsen, Eurest productontwikkelaar

Als we lekker willen eten en zeker stellen dat er niet “gekunsteld” is aan de producten, dan kiezen we voor biologisch. Lees meer

Een derde Nederlandse werknemers eet warm op het werk

Eurest| januari 2016

Een op de drie Nederlanders eet wel eens warm op het werk, waarvan 15 procent aangeeft dat dit meer regel dan uitzondering is. Als voornaamste reden voor het nuttigen van de warme maaltijd wordt het besparen van tijd genoemd. Lees meer

#10 - Multi-culi

Eurest| januari 2016

Hans Gijsen, productonwikkelaar Eurest

Aan het einde van een jaar is er altijd het moment van de “terugblikken”. Zo zijn er ook terugblikken over 2015 gedaan op het gebied van eet- en drinkgedrag. Lees meer

#9 - No time (and food) to waste!

Eurest| november 2015

In ons streven naar een duurzame samenleving komt steeds vaker het onderwerp `voedselverspilling’ aan de orde. Per persoon gooien we jaarlijks 50 kilo voedsel weg. Zonde! Wat kunnen we eraan doen? Lees meer

#8 - Storyselling

Eurest| oktober 2015

Hans Gijsen

Het verhaal achter een product wordt steeds belangrijker. Storytelling noemen we dat. Maar wanneer wordt storytelling storyselling? Lees meer

#7 - Hummus hype

Eurest| september 2015

Hans

Toen ik ongeveer acht jaar geleden bezig was met nieuwe broodconcepten, experimenteerde ik met allerlei combinaties van spread, brood en beleg. “Wat is dat romige, pittige prutje dat je erop smeert?” werd mij gevraagd. Lees meer

#6 - Poco local

Eurest| augustus 2015

Hans Gijsen

Een bekend gezegde: wat je van ver haalt is lekker. Wat voedsel betreft komt er echter een steeds duidelijkere roep om producten van dichtbij. Maar wat is dichtbij? Lees meer

#5 - Family food

Eurest| augustus 2015

Hans Gijsen

Heel Nederland heeft vakantie en we gaan er weer massaal op uit om een paar weken met familie in de zon door te brengen. Ik ben drie weken in het zuidelijkste puntje van Italië geweest: een mix van zee, zon, cultuur en natuurlijk veel lekker eten. Lees meer

#4 - Vega-trend

Eurest| juli 2015

Hans Gijsen Column Eurest Food

Hans Gijsen is productmanager bij Compass Group Nederland. Hij is een foodie in hart en nieren. Volg hier zijn vierwekelijkse column! Lees meer

#3 - Culi-moe

Eurest| juni 2015

Hans Gijsen is productmanager bij Compass Group Nederland. Hij is een foodie in hart en nieren. Volg hier zijn vierwekelijkse column! Lees meer

Eurest vernieuwt Campus formule

Eurest| mei 2015

Campus

Eurest heeft voor Campus locaties een nieuwe visie op cateren ontwikkeld. Het flexibele karakter van de vernieuwde formule stelt de bedrijfscateraar in staat om per locatie concepten neer te zetten die passen bij de omgeving en de doelgroep. Lees meer

Eurest laat gasten 17% gezonder eten

Eurest| mei 2015

Healthy food

Het Know Your Food programma van bedrijfscateraar Eurest heeft ervoor gezorgd dat werknemers gezondere keuzes maken tijdens de lunch. De afname van producten die gelabeld* zijn als ‘gezond’ is met ruim 17% toegenomen. Lees meer

Eurest introduceert eigen productlijn Selection

Eurest| mei 2015

Eurest Selection

Eurest biedt vanaf nu ambachtelijk producten van eigen receptuur aan in haar bedrijfsrestaurants. De producten binnen de lijn genaamd Eurest Selection zijn ontwikkeld door de productmanager van Eurest, in samenwerking met partners. Lees meer

#2 - Het witte gif

Eurest| mei 2015

Hans Gijsen

Hans Gijsen is productmanager bij Compass Group Nederland. Hij is een foodie in hart en nieren. Volg hier zijn vierwekelijkse column! Lees meer

#1 - Groentevrees

Eurest| april 2015

Hans met koeien

Hans Gijsen is productmanager bij Compass Group Nederland. Hij is een foodie in hart en nieren. Volg hier zijn vierwekelijkse column! Lees meer

Love My Curry

Eurest| maart 2015

Docu

Love My Curry is meer dan een plek waar je alleen kunt eten en drinken. DutchFilmHouse heeft een korte documentaire gemaakt over Raghu, werkzaam op Eurest-locatie Love My Curry, High Tech Campus Eindhoven. Lees meer

Vrouw luncht liever niet met de baas

Eurest| februari 2015

Nederlandse werknemers lunchen liever niet met hun baas. De lunch is om te ontspannen, en dat kan niet met de baas erbij, zegt bijna 30 procent van de Nederlanders. Lees meer