Change Language
Nieuwe seizoensproducten &samhoud food op de kaart bij Eurest - Eurest Food

Keep up to date with
the latest news...

Nieuwsbericht

Nieuwe seizoensproducten &samhoud food op de kaart bij Eurest

Eurest |  september 2016

Broccoli burger

Eurest introduceert deze week twee nieuwe seizoensproducten: de Bloemkool-kaassoufflé en de Broccoliburger. Boordevol groente, bedacht en ontwikkeld door topchef Moshik Roth van &samhoud food. Daarnaast komt er een Italiaanse variant van de &Tomeato Burger in het assortiment.

Boordevol groente
De Bloemkool-kaassoufflé en Broccolilburger zijn ontwikkeld door 2-Michelinsterrenchef Moshik Roth en zitten boordevol groente. “Uit onderzoek blijkt dat veel mensen moeite hebben om voldoende groente binnen te krijgen. Slechts 28% van de Nederlanders komt aan de ADH groente. Ik hoop met mijn producten mensen te inspireren meer groente te eten”, aldus Moshik. Verder zijn de nieuwe producten een bron van vezels en eiwitten en bevatten ze geen onnatuurlijke toevoegingen voor kleur, smaak of houdbaarheid.

Wereldse recepten
Moshik liet zich voor de nieuwe burgers inspireren door de Balinese en Italiaanse keuken. De Broccoliburger wordt geserveerd op een speltbol met satésaus, spinazie, komkommer, Atjar Tampoer en gebakken uitjes. Voor de vernieuwde &Tomeato Burger bedacht de topchef een Italiaanse receptuur met Parmezaanse kaas, rucola, pijnboompitten en pestosaus.

Terug naar het nieuwsoverzicht