Change Language
Eurest introduceert eigen productlijn Selection - Eurest Food

Blijf op de hoogte van
het laatste nieuws

Nieuwsbericht

Eurest introduceert eigen productlijn Selection

Eurest |  mei 2015

Eurest Selection

Eurest biedt vanaf nu ambachtelijk producten van eigen receptuur aan in haar bedrijfsrestaurants. De producten binnen de lijn genaamd Eurest Selection zijn ontwikkeld door de productmanager van Eurest, in samenwerking met partners. Het nieuwste product binnen de lijn is een frisse Thaise erwtensoep.

Eurest Selection is ontwikkeld om gasten van Eurest een product aan te kunnen bieden, dat nergens anders verkrijgbaar is. De producten die binnen het label worden ontwikkeld zijn van een hoge kwaliteit, bevatten geen kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen en hebben (waar mogelijk) een duurzaamheidslabel.

De Thaise erwtensoep is geïnspireerd op de oer Hollandse variant, maar dan met een Oosterse fris-pittige smaak van authentieke Thaise curry. Door de Oosterse variatie is de soep ook geschikt te serveren buiten het winterseizoen om. Eerder heeft Eurest Selection met succes een eigen kroket – met langzaam gegaard Hollands scharrelrundvlees - en gehaktbal – van 100% France Limousin rundvlees - uitgebracht. Hans Gijsen, productmanager bij Eurest: ‘Veel bedrijfsrestaurants bieden ongeveer hetzelfde assortiment aan. Wij willen met Eurest Selection eens iets anders aanbieden. Dat valt in de smaak bij onze gasten. Zo goed zelfs, dat de Selection producten regelmatig mee naar huis genomen worden om op te warmen als avondeten.’

 

Terug naar het nieuwsoverzicht