Change Language
Compass Group PLC wint RobecoSAM Bronze Class Award - Eurest Food

Blijf op de hoogte van
het laatste nieuws

Nieuwsbericht

Compass Group PLC wint RobecoSAM Bronze Class Award

Eurest |  februari 2015

De-Eurest-familie---onze-moeder-def

Wij kunnen met trots zeggen dat Compass Group PLC de RobecoSAM Bronze Class Award in de bedrijfstak Restaurants and Leisure Facilities uitgereikt heeft gekregen. De Bronze Class Award is de vijfde RobecoSAM award die Compass Group PLC heeft mogen ontvangen. Sinds 2010 neemt Compass Group PLC deel aan het assessment.

Elk jaar worden er meer dan 3000 van ’s werelds grootste bedrijven uitgenodigd om deel te nemen aan het RobecoSAM Corporate Sustainability Assessment (CSA) van RobecoSAM. RobecoSAM is een beleggingsspecialist, dat de focus legt op duurzaam beleggen. In het CSA worden deelnemende bedrijven beoordeeld op duurzaamheid per bedrijfstak. In totaal beoordeelt RobecoSAM bedrijven uit 59 bedrijfstakken.

De organisatie met de beste score uit elke bedrijfstak, wordt geprezen met de award ‘Industry Leader 2015’. De organisaties die 0 tot 1% afwijken van de score van hun Industry Leader, krijgen de Gold Class Award. De organisaties die 1 tot 5% afwijken, krijgen de Silver Class Award en als ze 5 tot 10% afwijken, wordt de Bronze Class Award toegekend.

Terug naar het nieuwsoverzicht