Change Language
Compass Group neemt cateraar Famous Flavours over - Eurest Food

Keep up to date with
the latest news...

Nieuwsbericht

Compass Group neemt cateraar Famous Flavours over

Eurest |  juni 2016

Food

Compass Group neemt per 7 juni Famous Flavours over. Het bedrijf gaat verder als zelfstandige unit binnen Compass Group. Oprichter-directeur Tobias Overgoor blijft aan als algemeen directeur van de snelgroeiende cateraar die recent door Misset Horeca werd uitgeroepen tot beste party- en eventcateraar.

Voor Compass Group is de aansluiting van het in topevenementen gespecialiseerde Famous Flavours van strategisch belang: ‘We versterken hiermee onze positie in een marktsegment dat naadloos aansluit op onze kernmarkt dagelijkse catering’, aldus Jan Jacob van Donselaar, algemeen directeur van Compass Group Nederland. Oprichter Tobias Overgoor blijft samen met zijn managementteam, aan als motor en inspirator van de snelgroeiende cateraar die hij in 2007 oprichtte. Met een ervaren en sterke partner als Compass Group is de zakelijke groei verzekerd en kan Famous Flavours blijven focussen op de essentie: exclusieve catering voor verrassende gelegenheden.’

Famous Flavours en Compass Group verschillen in marktfocus en omvang, maar delen kernwaarden zoals gepassioneerde mensen, onderscheidend vermogen, goed eten, duurzaamheid en ondernemerschap.

Terug naar het nieuwsoverzicht