Change Language
WAT IS BELANGRIJK - Eurest Food
  • WAT IS BELANGRIJK

    voor u

    We vroegen onze opdrachtgevers wat voor hen het belangrijkst is wat betreft onze foodservice en hebben hun meest voorkomende business essentials samengesteld in de Eurest Food Top Tien.
    Meer informatie

Nieuws

Duurzame catering: zo doet Eurest dat bij Eneco

Bij Eneco Groep speelt duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen een belangrijke rol, niet alleen in het primair proces maar ook in de bedrijfsvoering. Samen met cateraar Eurest worden flinke stappen gezet.

Lees meer

Eurest lanceert Salade Coach en stimuleert werknemer gezonder te eten

Bedrijfscateraar Eurest introduceert de Salade Coach, een concept om werknemers te stimuleren gezonde keuzes te maken. Gasten kunnen op basis van specifieke gezondheidskenmerken van producten zelf salades samenstellen.

Lees meer

Food - More good stuff; less bad stuff

Lekker, gezond en verantwoord eten. Eten en vitaliteit kunnen niet meer los van elkaar worden gezien: wat doet eten voor de conditie, prestatie en gewicht?

Lees meer

Provincie Utrecht kiest voor Eurest

“De doelstelling voor de nieuwe vergaderlunchvoorziening was vers, gezond, gevarieerd en met minimale derving. Met het no-waste-concept van Eurest maken we dit waar.”

Lees meer

Speciaal voor u

Van harte welkom.
Deze website is speciaal ontwikkeld om u te inspireren en te informeren.

U hoeft zich niet af te vragen of u wel de beste service en kwaliteit krijgt. Bij Eurest krijgt u gewoon meer waar voor uw geld. Elke dag weer. We willen een eerlijke, open relatie met u aangaan gebaseerd op wederzijds vertrouwen. Door goed naar u te luisteren leren we u kennen en weten we precies wat uw behoeften zijn.

Op basis van onze ervaring – zowel successen als fouten - hebben wij 10 onderwerpen uitgewerkt die voor u belangrijk zijn. Klik hieronder op ‘Ontdek meer’ en zet de eerste stappen van uw reis samen met ons.

Echte service begint en eindigt met uw wensen.

Met vriendelijke groet,

Jan Jacob van Donselaar
Managing Director
Eurest

Ontdek meer
Waarom onze klanten vinden dat we anders zijn