Change Language
WAT IS BELANGRIJK - Eurest Food
  • WAT IS BELANGRIJK

    voor u

    We vroegen onze opdrachtgevers wat voor hen het belangrijkst is wat betreft onze foodservice en hebben hun meest voorkomende business essentials samengesteld in de Eurest Food Top Tien.
    Meer informatie

Nieuws

Community - Meer dan een werkplek

Vertrouwen en een goede band tussen werknemers zijn volgens de Nederlandse werknemer de belangrijkste factoren voor een goede werksfeer en komt dus ten goede aan het bedrijfsresultaat.

Lees meer

Connecting people through food

Eurest is er van overtuigd dat het samenbrengen van de juiste ingrediënten leidt tot een omgeving waar mensen graag verblijven en een topprestatie kunnen neerzetten.

Lees meer

#27 - Buitenbeentjes

Al het groente en fruit lag kaarsrecht netjes naast elkaar. Elke groente- en fruitsoort had exact dezelfde afmeting en dezelfde kleur. Alles lag zij aan zij naast elkaar in glimmende kratten.

Lees meer

Collegialiteit ver te zoeken op Nederlandse werkvloer. Dit kan jij eraan doen

Nederlanders behoren tot de meest efficiënte werknemers van de wereld. Dat harde werken zit er van nature in, maar helaas schort het her en der nog aan collegialiteit op de werkvloer.

Lees meer

Speciaal voor u

Van harte welkom.
Deze website is speciaal ontwikkeld om u te inspireren en te informeren.

U hoeft zich niet af te vragen of u wel de beste service en kwaliteit krijgt. Bij Eurest krijgt u gewoon meer waar voor uw geld. Elke dag weer. We willen een eerlijke, open relatie met u aangaan gebaseerd op wederzijds vertrouwen. Door goed naar u te luisteren leren we u kennen en weten we precies wat uw behoeften zijn.

Op basis van onze ervaring – zowel successen als fouten - hebben wij 10 onderwerpen uitgewerkt die voor u belangrijk zijn. Klik hieronder op ‘Ontdek meer’ en zet de eerste stappen van uw reis samen met ons.

Echte service begint en eindigt met uw wensen.

Met vriendelijke groet,

Jan Jacob van Donselaar
Managing Director
Eurest

Ontdek meer
Waarom onze klanten vinden dat we anders zijn