De familie

Meet the Sister - 14forty

Maak kennis met onze moeder

Eurest is onderdeel van Compass Group PLC, wereldwijd marktleider op het gebied van foodservice en support services. Elke minuut van de dag helpen we letterlijk miljoenen mensen uit de hele wereld. Daarbij kan het gaan om het serveren van een kopje koffie of het verwisselen van een lamp, maar ook om uitstekende maaltijden voor de directie of geïntegreerde oplossingen op het gebied van facilitair beheer.

Compass Group PLC is actief in zo’n vijftig landen en heeft meer dan 500.000 mensen in dienst. Samen staan deze mensen garant voor een optimale dienstverlening. Wereldwijd, maar ook op landelijk en lokaal niveau.

We leveren onze diensten in allerlei omgevingen: op de werkplek, in onderwijsinstellingen, in de horeca, gezondheidszorg, tijdens sportwedstrijden en culturele evenementen. Door onze gespecialiseerde activiteiten binnen al deze markten kunnen we opdrachtgevers in elke sector op een kundige en servicegerichte manier van dienst zijn.

We weten precies wat gevraagd wordt in deze markten en ook wat onze opdrachtgevers nodig hebben. Daardoor kunnen we ongekend innovatief zijn, efficiënt werken en een optimale kwaliteit van onze dienstverlening garanderen.