De familie

Medewerkers aan het werk

Onze mensen


Collin Goedhart - Locatiemanager

Collin Goedhart, een stiekeme food nerd, is sinds
2005 de Collin Goedhartlocatiemanager van The strip van de High
Tech Campus Eindhoven. In 2004 begon hij zijn carrière bij Eurest als Executive chef-kok, om daarna door te groeien tot locatiemanager, F&B-manager en Operationeel manager. Collin is onder andere nauw betrokken bij de Colour Kitchen. Met dit unieke concept wordt jongeren een nieuwe kans geboden om aan te haken bij de maatschappij.

¨Dagelijks worden we met het team uitgedaagd om de visie van Eurest een gezicht te geven, topproducten neer te zetten en een perfecte service te bieden. Voeg daar nog een unieke plek aan toe en je hebt een unieke cocktail waar ik langzaam verslaafd aan ben geraakt.¨


Dennis Polman - Manager Operations

Dennis Polman was eerder werkzaam bij
verschillende andere Dennis Polmancateringbedrijven en is nu
Manager Operations bij Eurest Services. Hij geeft leiding aan negen rayonmanagers, die op hun beurt ruim driehonderd locaties aansturen. Dennis maakt deel uit van een team bestaande uit vijf Manager Operations-collega’s en een Facility Service Development Manager.

“Het leuke en uitdagende aan mijn werk vind ik dat geen dag hetzelfde is. Elk contract, elke organisatie en elke vertegenwoordiger is anders. Daardoor heb ik gesprekken over zeer uiteenlopende onderwerpen.”

Dennis is vooral trots op het unieke one-team-model dat Eurest Services hanteert. “We hebben voor elke klant één contactpersoon, ongeacht het
aantal diensten wat we uitvoeren op een locatie.
Dat scheelt onnodige interne afstemmingen en
biedt echt toegevoegde waarde voor onze klanten.”Peter Meester -  Chef-kok en Locatiemanager

Peter Meester begon twaalf jaar geleden als kok voor
een van de Peter Meestercateringbedrijven die later zijn opgegaan
in Eurest. Daarna kreeg hij een functie als souschef op een andere locatie van Eurest. Twee jaar later werd hij chef-kok op een kantoor van RBS, en nu is hij al weer tweeënhalf jaar de trotse chef-kok en locatiemanager van Eurest.

Peter staat al vroeg in de keuken. “Om half zeven begin ik samen met mijn team met het bereiden van onze verse soepen en alle andere gerechten voor die dag. De middag gebruik ik voor bestellingen en administratie. Deze verschillende werkzaamheden maken het voor mij juist zo leuk. Ik vind het fantastisch om onze gasten elke dag weer te verrassen en hen het gevoel te geven dat ze bij ons altijd welkom zijn.”


Suzanne Kuijpers - Junior Formulemanager

Suzanne is een echte duizendpoot bij Eurest
Nederland. In 2007 is zeSuzanne Kuijpers begonnen op de
afdeling Inkoop support als medewerker Assortimentsbeheer, waarna ze is doorgegroeid tot productmanager. In die functie heeft ze samen met Hans Gijsen nieuwe producten en concepten ontwikkeld, zoals de Baguette Bar en de Streetfoodbar. Sinds begin 2014 is Suzanne werkzaam als Junior Formulemanager. Ze werkt onder andere aan het programma ‘ReFresh!’, gericht op het optimaliseren van het bedrijfsrestaurant. Ze voert gastonderzoeken uit, begeleidt inspiratiemeetings en coacht teams op locatie.

“Door de wensen van de gasten goed in kaart te brengen en daar passende acties bij te bedenken, kun je invloed uitoefenen op het aantal gasten dat het restaurant bezoekt en wat ze kopen. Dat is het
leukste wat er is!”